torstai 25. lokakuuta 2012

Alkaisi jo se vuoto!

Hohhoijaa. Ruskeaa nestettä (tai mitälie) vuotanut tiistaista alkaen. Ja sitten toki se viime lauantainen yhdynnän jälkeinen veri, mikä enteili jotakin tällaista. Oikeaa kuukautisvuotoa vaan saa odotella. Nytkin ollaan jo iltapäivän puolella, joten eikös se niin ole, ettei tästä päivästä voi enää tulla kp 1 vaikka vuoto alkaisikin tänään myöhemmin?

Mun piti mennä huomenna alkukierron labroihin, mutta yllättäen juuri tämä kierto venähtääkin sitten yli 30 päivän mittaiseksi ja labra-aikaa on pakko siirtää ensi viikolle. Väliin tulee sopivasti viikonloppu, jolloin ei tietenkään pääse testeihin. Ja ensi viikolla on töissä todella kiireistä, joten labraan pääsystä tulee hankalaa. Tämä taitaakin olla esimakua tulevasta hoitorumbasta, kun joutuu puljaamaan lääkärikäynnit ja muun elämän/työn jotenkin yhteen. Ja tämähän on vielä aika pientä. Yksi labrakäynti sinne tai tänne. Mutta tästäkin otan stressiä, koska toki haluan selvittää kaiken mahdollisen ennen hoitoja, mielellään vielä tulevassa kierrossa. Entäpä sitten, kun on oikeasti päivän päälle joku hoitojuttu. Se on kyllä osuus, mitä en odota tulevalta.

6 kommenttia:

 1. Kärsivällisyyttä kyllä tarvitaan kaikissa vaiheissa tätä tutkimus- ja hoitorumbaa. Milloin teille on suunniteltu aloitettavaksi varsinaiset hoidot ja mikä hoitomuoto? Vai onko teillä vasta tutkimukset täysin kesken? Tsemppiä! Täällä ensimmäinen hoito (icsi) meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkimukset on vielä kesken. Kärsivällisyyttä koetellaan todella. Nytkin saamme odottaa noin kuukauden viimeisiä labroja ja siemennesteanalyysiä. Väliin osuu lääkärin loma eikä hän muutenkaan tunnu jäniksen selässä olevan. Mutta mikäs tässä, meneehän se luomuna yritellessä :-)

   Poista
 2. Jos teillä on jonkinlainen mahdollisuus onnistua myös luomuna, niin tosiaan kannattaa yrittää koko ajan! Odottelu on kurjaa, varsinkin kun se ei ole itsestä kiinni. Jaksamista sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka A! Kiva, kun laitoit kommenttia blogiini niin löysin tieni lukemaan sinun blogiasi. Tsemppiä kovasti tähän kaikkeen! Jään odottelemaan ja toivomaan meille molemmille iloisempia päivä ja uutisia!

  VastaaPoista
 4. Hei A! Tulin lukemaan blogiasi. Olen se tuhruttelija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka vaan ja kiitos kun kävit! :-) Mähän sain tänään reseptin terolutiin, jota syön seuraavat 3 kiertoa. Innolla jo odotan, onko mitään vaikutusta! Vaihdellaan siis jatkossakin kommentteja.

   Poista