lauantai 24. marraskuuta 2012

Ymmyrkäisenä

Kulunut viikko on ollut elämäni omituisin. Keskiviikkona kävimme lääkärissä kuulemassa tulokset näytteistä, sain terolut-reseptin ja lähetteen eteenpäin. Torstaina illalla (kp 28-29) tein piruuttani r-testin, kun tuhruvuoto loppui eikä kuukautisia kuulunut. Ei ne myöhässä vielä olleet, mutta teinpä silti.

Ensimmäistä kertaa puolitettuun tikkuun piirtyi toinenkin viiva, haalea sellainen ! Se näkyy kuvassa vasemmalla. Olin täysin varma, että kaapissa lojuneet tikut on menneet pilalle.

Pe aamuna tein taas testin, lähes yhtä haalean.

Pe illalla testiin piirtyi jo tummempi viiva (oikealla).

Tänä aamuna 24.11. Clearbluen digitesti ei jättänyt enää mitään arvailujen varaan: raskaana 2-3 !!!

Miten tämä kaikki voi tapahtua muutaman päivän sisällä?!? Olemme yrittäneet 420 päivää, ja nyt tämä kaikki muuttui välillä to-la.

Mieli on myllertänyt, sen voitte uskoa. Yritän orientoida ajatukseni illanistujaisiin, joissa joudun salaaman tämän vielä jotenkin. Palataan.

12 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! Onnea paljon!! :) :) :)

  VastaaPoista
 2. Voi A! Ihan mahtavaa! Voisikohan meilläkin tosiaan olla mahdollisuus moiseen luomuylläriin! Olen ihan hirveän iloinen puolestasi :) Tiedän niin hyvin, millaista on synkistellä kierrosta toiseen ovulaation jälkeen alkavaa vuotoa ja samalla heittää raskautumishaaveet kerta toisensa jälkeen roskiin ilman kuuluisaa piinaviikkojen jännitystä. Mutta näköjään se tuhru ei kerrokaan välttämättä sitten mitään suuntaan tai toiseen. Onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnittelusi merkitsee paljon <3 Ihmeitä näemmä tapahtuu. Ihmetyttää silti vähän se vuoto mitä tuli viikon verran. Etova olo ja voimistuneet viivat testissä kertovat kyllä jotain tapahtuvan, mutta ekan ultran jälkeen voi todeta kaiken toivottavasti olevan normaalisti. Ihan varmasti plussa on teillekin mahdollinen, kenties ilman lääkkeitäkin :) Malttakaa vielä yrittää, vaikka se tuntuukin aina vaan enemmän syövän uskoa. Luovuttaa ei saa! Saanhan vielä jatkaa blogisi kommentointia? En oikein osaa pitää itseäni vielä raskaana, saati lukevan raskausblogeja.

   Poista
  2. Tottakai saat ja toivon sitä myös! Sinulla on varmasti paljon kokemuksia kertynyt matkan varrelta tähän asti ja eihän sitä tiedä, jos me tullaan näissä raskausasioissa vielä teidän perästä =)

   Poista
  3. Piti vielä tuosta tuhrustasi kommentoida, että joskus luin jostain, että alkanut raskaus pitää kyllä tuhrut poissa. Jos sinulla kävi niin, että tuttu tuhru alkoi ja kiinnittymisen jälkeen sitten alkoi vähentyä kokonaan pois. Jos keltarauhashormonia alkoi erittyä kiinnittymisen jälkeen se tarvittava määrä, josta ennen kiinnittymistä sinulla oli vähän vajausta.

   Tiedä noista! :) Tai sitten sulla oli jotain kiinnittymisvuotoa. Sen ei kai silti pitäisi kestää ihan viikkoa.

   Pääasia nyt kuitenkin on, että alkanut raskaus vei lopulta vuodon mennessään!

   Poista
 3. Jeeee! Ihanaa ja paljon onnea! Vähän samalla tavalla meillekin lopulta se plussa silloin muutama kk sitten tuli! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maria! Perässä tullaan joo :)

  VastaaPoista
 5. Huomasin nämä ilouutiset vasta nyt! I-HA-NAA! Ja valtavan isot onnittelut. <3 Tämä uutinen sai kyllä ison hymyn huulille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Tätä on vieläkin vaikea käsittää, että näin kävi :-D Mä jännään jatkossakin sun mukanasi.

   Poista