tiistai 8. tammikuuta 2013

Kympit täynnä!

Kympit paukkuu! 10 000 käyntiä blogissani ja minulla alkoi kaksinumeroiset raskausviikot!

Kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen elokuun lopussa 2012, en olisi ikipäivänä uskonut, että tässä tilanteessa ollaan tammikuussa 2013. Että olen onnellinen odottaja ja saanut korvaamatonta tukea blogini lukijoilta. Syksy oli elämäni raskainta aikaa, kun käynnistimme lapsettomuustutkimukset. Loppusyksystä tuli samalla elämäni parhainta aikaa, kun tein positiivisen raskaustestin. Syksy oli myös elämäni jännittävintä aikaa, kun heti plussattuani sain uuden työtarjouksen. Te olette eläneet mukanani näissä käänteissä. 

KIITOS RAKKAAT LUKIJAT!!!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En tiedä kumpi hämmentää enemmän, käynnit blogissa vai se että raskausviikot on vierineet tänne asti! :-)

   Poista
 2. Onnea A molemmista kympeistä! Tietysti vielä vähän enemmän lämmittää tuo sinun raskausviikkojen määrä. Pian olette jo turvallisilla vesillä. Aivan ihanaa <3
  Haluaisin muuten kysyä sellaista, että alkoiko sinulla lievät kuukautiskivut aina ovulaation jälkeen? Minulla nimittäin alkaa ja samlla se tiputtelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Ei ollut kipuja oviksen jälkeen. Tiputtelu alkoi yksinään ja varoittamatta. Kuukautiskivut tuli vasta samana päivänä kuin menkat alkoi, kivuista tiesi et jaaha, kohta vuotaa kunnolla. Olen kyllä kuullut myös ovulaatiokivuista. Sä olet havainnut sellaista?

   Poista
 3. Ajoittain minulla on kipeä ovulaatio, mutta enemmän painaa mieltä nuo mystiset alavatsakivut läpi luteaalivaiheen. Ovulaatio tuntuu tai ei, mutta jokaisessa kierrossa muutama päivä ovulaation jälkeen alkaa ikäänkuin lievät kuukautiskivut eli sama tunne kuin kuukautisten ensimmäisenä päivänä. Jotenkin tuntuu, että kohtu kramppailee ja yrittää jo irrottaa limakalvoa. Tai sitten siellä on lievää endoa, joka kipuilee.

  On tämä niin omituista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisko tosiaan olla endoa... Mä en ole siihen perehtynyt, kun muhun sen oireet ei täsmänneet. Tai toki kaikkea epäilin ennen tutkimusten aloittamista. Kipuilu ja vuotaminen vääränä aikana kierrosta on kyllä mystistä, kun ei lääkäritkään tunnu ottavan sitä tosissaan. Mullekin sanottiin et on hyvin tavallista vuotaa jo paljon ennen menkkoja. Vaan kun oman kroppansa tuntee, eikä sellainen ole ennen kuulunut mukaan, niin vaikea sulattaa sellasta normaalina!

   Poista