sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kp 25, tiputtelee jälleen

Niin. Tiputteluvuoto alkoi vähäisenä jo eilen, kp 24 eli noin 9 päivää siitä oletetusta oviksesta. Koko ovishan oli epävarmaa hämyviivailua, mutta kp 15-16 se sitten kai oli ja silloin toivoin olevani vuotamatta edes seuraavat 10 päivää. Ähäkutti! Alle 9 päivää kesti ja taas tiputtelu oli täällä. So nice. Or not. Taidan siis heittää hyvästit raskautumiselle tässäKÄÄN kierrossa. No, eipä tule turhaan testailtua negoja kun negatiivinen mieli on jo muuta kautta päällänsä. Odotan siis enää kivuliaita menkkoja ja yk 14 alkamista. Siinä kierrossa jatketaan lapsettomuustutkimuksia.

Ainoa postiivinen asia on, että teitä vakkarilukijoita on jo 10! Melkein saman verran kuin postauksia yhteensä koko blogihistoriani aikana. :D Kiitos teille <3

4 kommenttia:

 1. Ai tätä tiputtelua! Tuli mieleen, että mulla on yksi kaveri jolla raskautumisen esti keltarauhasen vajaatoiminta, joka ilmeni niin että kierto oli lyhyt, ovulaation jälkeen limakalvo surkastui liian nopeasti. Loppukierron lääkityksellä pamahti toisesta kierrosta paksuksi. Osaiskohan lääkäri sanoa, voisko toi tiputtelu johtua siitä? Paitsi että kai 9 päivää pitäisi riittää kiinnittymiselle...(?)

  VastaaPoista
 2. Arvaa vaan, olenko jo selvittänyt kaiken mahdollisen just liittyen tiputtelun syihin. :D Epäilin itsekin sitä progesteronivajausta, mutta labrat ei viitanneet siihen. Olin ihan varma, että lugesteronilääkityksellä tämä ratkeisi (oletettavasti sama mitä sun kaveri syönyt). Gyne jo melkein hermostui mun koti-diagnooseihin. Joten kai mun on luotettava, et tää on "normaalia" tiputella useampi päivä ennen menkkoja (odotan niitä saapuviksi ensi ke). Itse en pidä tätä normaalina, sillä tiputtelu alkoi vasta pillereitten jättämisen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Taisin just syyllistyä samaan koti-diagnosointiin, hehe :D onneks gyne ei kuullut tätä, haluan olla hyvissä väleissä niihin ;) kai se sit on normaalia. Mulla tosiaan sitä kestää vaan päivän ennen kp1.

  VastaaPoista
 4. Mä en enää tiedä mikä on normaalia, koska tämä ei ole ollut osa mun normaalia kk-kiertoa. Mutta nyt se tiputtelu on ainakin säntillisesti tullut eli kai se on jo osa mun nykyistä normikiertoa. Sen verran on vuoto runsastunut ja juilinta pahentunut, että huomenna on varmaan kp 1. Vuodan siis ensin noin 4 päivää epämääräisesti ja sen jälkeen noin 4 päivää oikeasti. Olisin tosiaan toivonut jotakin selvää diagnoosia tämmöiselle, mutta melkein sain näpeilleni kun kehtasin ehdottaa lukemistani lääkityksistä loppukiertoa tukemaan. Ja ilmeisesti keltarauhanen toimii oikein. Mä en silti suostu jättämään kotidiagnosointia, ei kerrota gynelle ;)

  VastaaPoista