keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Labrat

Sain labratulokset; kaikki normaalit ja viitearvojen sisällä. Multa testattiin siis kilpirauhanen, prolaktiini, progesteroni ja otettiin vielä pieni verenkuva. Ovulaatio tapahtunut. Lisäksi papa ok ja klamydia nega. Eipä ainakaan mikään näistä selitä tätä odotuksen odotusta. Tavallaan "pettymys" ettei ollut mitään selkeää syytä johon olisi voitu nyt puuttua ja lääkityksellä korjata, jolloin toiveet raskautumisestakin voisivat nousta. Mysteeriksi tämä tuntuu nyt jäävän ainakin minun osalta, vaikka jossitella voi kohdun lisäseinämän ja sitkeän tiputteluvuodon osuutta. Mutta lääkärin mukaan niiden ei pitäisi niin merkittävästi vaikuttaa, joten kai se on uskottava niin (eikä koko ajan epäiltävä ja etsittävä lisätietoa). Seuraavaksi edessä miehen tutkimukset.

2 kommenttia:

  1. No mutta oikeestihan tuo on tosi hyvä asia että verikokeissa ei ollut mitään poikkeavuuksia :) Toivottavasti miehelläsikin on kaikki kunnossa!

    VastaaPoista
  2. Juu, edes joku asia on positiivista ;) Miehen tutkimusten jälkeen tiedetään, ollaanko me täysin selittämättömiä vai miten tässä edetään.

    VastaaPoista