perjantai 14. syyskuuta 2012

I love your blogTunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.Sain ihanilta blogiystäviltäni Maija Dahlialta ja Marialta tunnustuksen, josta olen tosi otettu. :) Te molemmat olette kanssani "samassa veneessä" yrityksen keston (sekä myös melko tuoreen bloggaamisen) suhteen, ja ajatusmaailmatkin tuntuu kohtaavan kivasti. Luen päivittäin blogejanne, kiitos niistä! <3

Nyt mun pitäisi vuorostaan nimetä 5 lemppariblogiani. Jaan tunnustukset pitkään seuraamilleni blogeille, joilta sain inspiraation aloittaa omankin blogin kirjoitus. Vaikka en useasti kommentoikaan mitään, niin uusimmat päivityksenne luen joka kerta. Olette siis minulle salaisesti tärkeitä. ;)

Bellywish oli ensimmäisiä blogeja, joihin tutustuin kun vauvan yritys oli käynnissä. Bellyn vetämä projekti Positiivisen odotus on saanut suuren suosion, itse myöhästyin hieman kun en vielä sen alkaessa blogia kirjoitellut.

Toiveissa oli samaten ekoja vakituisesti seuraamiani blogeja. Hänen bloginsa on mulla edelleen kännykän selaimessa niin, että saatan sitä kautta tsekata sekä hänen että muiden kuulumisia nopeasti. Vaikka mulla on jo tämä omakin blogi!

Ainu osaa kirjoittaa kauniisti ja niin koskettavasti tämän tiettömän polun mutkista, että usein luen hänen kirjoituksiaan tippa linssissä.

Lapsenvihaajan (odotus)päiväkirja tarttui blogilistaani jo ihan pelkän osuvan nimensä perusteella. Hänen yrityksensä on alkanut samoihin aikoihin kuin itselläni.

Ja hännän huippuna kevään korvalla plussannut Junna, jonka tarina toivottavasti luo meille "selittämättömille" tsemppihenkeä.

Listaa voisi jatkaa useammallakin blogilla, mutta kun kerran 5 piti valita. :)

4 kommenttia:

 1. Voiii ole hyvä vain :) <3 Ite oon kans huomannut että luen mieluiten niitä blogeja missä ollaan suunnilleen samassa vaiheessa menossa. Jotenkin se on niin mukava sitten yhdessä toisten kanssa pähkäillä eri asioita. :)

  VastaaPoista
 2. Muistin myös erään all time favoriteni Prinsessa Paskavarpaan Haikaraa mä metsästän-blogista. Hän jos joku olisi ansainnut tunnustuksen. RIP :'(

  VastaaPoista
 3. Voi että, kiitos kauniista sanoista. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti! Tämä lämmitti mieltä.

  VastaaPoista